Verras jouw partner in de slaapkamer!

Als jij al een langere tijd een relatie hebt met jouw partner kan het zijn dat je soms een beetje het gevoel hebt dat je in een sleur terecht bent gekomen. Dit is misschien wel één van de meest vervelende gevoelens die er bestaan. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen voor dit ‘probleem’. Je moet vooral weer wat pit in de relatie zien te krijgen. Dit kan natuurlijk in het algemeen, maar pit in de slaapkamer is ook echt een belangrijk gegeven om uit de sleur te komen! Deze pit tussen de lakens kan je bereiken door jouw partner eens goed te verrassen! Doe dit bijvoorbeeld eens met een vibrator, of een ander leuk speeltje!

Aandacht voor elkaar

Als jij echt het gevoel hebt dat jij en jouw partner in een sleur terecht zijn gekomen is het heel belangrijk dat je echt aandacht voor elkaar hebt. Probeer genoeg dingen echt samen te doen, ga eens een rondje wandelen in het bos en praat dan eens echt met elkaar. Vaak praten we wel met elkaar, maar toch niet echt, we praten over koetjes en kalfjes, maar niet over echt belangrijke dingen. Als jij in een sleur zit wat betreft je relatie is het belangrijk om wel echt met elkaar te praten. Plan samen eens een avond waarop je lekker samen uit eten gaat, en praat dan echt eens over je relatie, om dichter tot elkaar te komen.

Leuke toevoegingen

Naast aandacht voor elkaar is het dus ook echt belangrijk om er weer wat pit in te brengen. Zowel in de relatie zelf als in de slaapkamer. Als je er weer wat pit in brengt wordt het allemaal vanzelf weer wat spannender. Er zijn een aantal hele leuke toevoegingen voor in de slaapkamer die je kan aanschaffen om het allemaal wat spannender te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vibrators of lingerie setjes. Artikelen zoals deze kan je heel goed vinden bij www.christineleduc.nl!