Wat zijn geisha balls?

Soms komen er producten voorbij waarvan je eigenlijk niet weet wat het zijn en ook niet wat je er mee zou moeten doen. Geisha balls vallen voor sommige mensen onder dit soort artikelen. Als jij ze nog nooit gezien hebt, dan is het logisch dat je niet weet waar ze voor bedoeld zijn en ook niet waar je ze moet kopen. Geisha balls kun je vinden bij zaken die gespecialiseerd zijn in sextoys. Er zijn verschillende varianten van te koop. Waar je ze voor gebruikt, wat het doel ervan is en wat voor varianten er zijn, dat lees je hieronder!

Waarom gebruik je geisha balls?

Laten we eerst eens ingaan op wat voor soort product het precies is en waarom je het zou gebruiken. Geisha balls zijn balletjes die je vaginaal en anaal kunt gebruiken. Je kunt ze gebruiken als sexspeeltje, want als ze ingebracht zijn zorgen ze voor stimulatie, ze geven veel mensen een prettige sensatie. Maar dat niet alleen, je kunt ze ook gebruiken voor een goede training van je spieren. Om te voorkomen dat ze uitvallen, moet je bijvoorbeeld je bekkenbodemspieren goed gebruiken. Hierdoor worden deze spieren sterker en dit zorgt er voor dat jouw vagina strakker wordt. Dit heeft als voordeel dat je gemakkelijker een vaginaal orgasme krijgt en je orgasmes kunnen hierdoor ook sterker worden. Geisha balls hebben dus verschillende functies:

  • seksuele stimulatie
  • training van de bekkenbodemspieren
  • strakker maken van de vagina voor gemakkelijkere vaginale orgasmes en sterkere orgasmes

Als je dit zo leest, dan zou dus eigenlijk iedere vrouw ze heel goed kunnen gebruiken voor het trainen van de spieren rondom de vagina! Daarnaast kunnen ze dus ook anaal gebruikt worden, waardoor ze ook voor mannen geschikt zijn om te gebruiken. Om deze redenen behoren geisha balls tot goed verkopende producten van winkels die gespecialiseerd zijn in seksspeeltjes.

Verschillende varianten

Wat belangrijk is om te weten, is dat er verschillende varianten geisha balls bestaan. Een belangrijk verschil tussen de verschillende varianten is het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Dit kan bijvoorbeeld metaal zijn, maar ook siliconen of kunststof. Verschillende materiaalsoorten zorgen voor verschillende sensaties in je lichaam, dit is dus een punt om over na te denken als jij dit producten wilt kopen! Daarnaast kun je kiezen voor losse balletjes en exemplaren die aan een touwtje zitten. Die laatste zijn natuurlijk gemakkelijker te verwijderen, maar met de losse balletjes heb je het voordeel dat er geen touwtje tussen je benen zit. De losse geisha balls zijn wel voor gevorderde gebruikers en ze zijn ook in magnetische varianten te krijgen. Bij de exemplaren met een koord zijn er verschillen in hoeveel balletjes er aan zitten, dit kunnen er één of twee zijn, maar ook vier. Uiteraard kan ook de diameter van de balletjes verschillen, er zijn kleinere en grotere varianten verkrijgbaar. Tot slot kun je ook nog kiezen voor balletjes die kunnen vibreren, dat zorgt helemaal voor een heerlijke stimulatie! Wil jij geisha balls gaan gebruiken en ben je op zoek naar de ideale set voor jou, kijk dan eens bij toysforjoy, zij bieden verschillende varianten hiervan aan!